Bedrijfsnetwerken

netwerkbord.jpg

Netwerken die blijven werken

Een computernetwerk beheren is vrij complex. Vooral het beveiligen tegen hackers en virussen vraagt een degelijke opvolging.

PC-CONNECT ontlast bedrijven van deze vervelende taken. We scholen ons steeds bij en gebruiken de meest geavanceerde technieken.

We installeren volledige netwerken van A tot Z en volgen deze op zodat deze optimaal blijven werken. Wij zorgen voor updates op servers en werkstations, antivirus en dagelijkse backups, probleemoplossingen,...

DRAADLOZE NETWERKEN: de nieuwe norm?

"Vastgeketend" zijn met een kabel is niet meer van deze tijd. Bijna alle computerproducten kunnen vandaag draadloos aangesloten worden.

Hebt u plaatsen waar u geen WiFi-ontvangst hebt, dan kan PC-CONNECT dat steeds voor u oplossen. Er zijn verschillende oplossingen voor bedrijfspanden en privé-woningen.

U mag steeds rekenen op ons advies!
wifi2.jpg
bekabeling3.jpg

DATABEKABELING

Een nieuw bedrijfspand is voor PC-CONNECT een blanco blad waar we graag een mooie tekening op maken.

We tekenen letterlijk het netwerk uit op basis van de behoeften van het bedrijf. Als alles vast staat, kunnen we beginnen met databekabeling voor de producten waar we ons in specialiseren: computernetwerken, VOIP-telefonie en camerabewaking.

Kunnen we u helpen? Hebt u een nieuw project?

We zitten graag met u aan tafel om mee te denken, te adviseren en te plannen.

Maak nu een afspraak! Wij brengen ons enthousiasme en 20 jaar ervaring mee.

© 2021 PC-CONNECT bv. Expert in computers, camerabewaking en telefooncentrales