Cloudbackup & -opslag

samenwerken-in-de-cloud.png

SAMENWERKEN VIA DE CLOUD!

U verzet meer werk doordat u overal ter wereld aan uw gegevens kan. Bovendien laat de cloud u toe om documenten met anderen te delen en zo efficiënter samen te werken!

YOUR EYES ONLY!

PC-CONNECT werkt enkel samen met datacenters die de veiligheid 100% kunnen garanderen en die de strenge Europese GDPR regels onderschrijven!

Bij het opslaan in de cloud worden de documenten eerst versleuteld op uw computer alvorens ze via internet worden geüpload. Niemand kan zonder de encryptiesleutels aan uw gegevens. Ook niet het personeel van het datacenter of eventueel overheden. Zelfs de NSA niet !
gdpr.jpg
cloud-backup.gif

TwoCloud Backup, Simply the best!

PC-CONNECT is heel trots op zijn eigen product TwoCloud!
Uw bestanden worden zo 3 keer extra bewaard op 3 geografisch verschillende plaatsen. U heb een lokale netwerkkopie en twee in de cloud.

Bovendien worden de backups van de laatste 30 dagen apart bijgehouden. U mag er dus zeker van zijn dat u steeds kan terug gaan in de tijd en uw bestanden terughalen. Hebt u een document aangepast en wenst een paar dagen later toch de originele versie terug, geen probleem. U kan via een simpele interface het bestand terug naar boven toveren.

U krijgt dagelijks een backuprapport per mail die uw backup bevestigt! Bovendien is TwoCloud waarschijnlijk de snelste op de markt op vlak van recovery door zijn speciale Delta-technologie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende demo of neem een kijkje op www.twocloud.be !

Kunnen we u helpen? Hebt u een nieuw project?

We zitten graag met u aan tafel om mee te denken, te adviseren en te plannen.

Maak nu een afspraak! Wij brengen ons enthousiasme en 20 jaar ervaring mee.

© 2021 PC-CONNECT bv. Expert in computers, camerabewaking en telefooncentrales