Managed Services

patchmanagement.jpg

ICT onderhoud, zonder downtijd!

Windows-updates, Office-updates, Java updates, Adobe-updates, firmware-updates,...
Indien u ze niet installeert, bent u een open doel voor hackers! Maar ze wel installeren, gaat vaak ten koste van uw werktijd.
De module TwoCloud Patch Management zorgt ervoor dat de updates tijdens uw werktijd worden omgeleid naar het TwoCloud Network Center. Daar worden ze eerst geverifieerd en vervolgens buiten uw werkuren gepushed op uw computer. Resultaat: uw software is altijd up-to-date en u krijgt periodiek een rapport met de geïnstalleerde updates in gans uw computernetwerk.

Realtime monitoren van uw ICT

Wanneer uw ICT het laat afweten, is paniek nooit ver weg. Technische werkloosheid, imagoschade, onbereikbaarheid,...

Dit is jammer, want de meeste aankomende problemen kunnen al voordien gedetecteerd worden door uw toestellen op verschillende punten te monitoren.
Lopen de backups correct? Hoe is het geheugenbeheer? Is de anti-virus geupdate? Worden de PC's niet te zwaar belast? Zijn er inbraakpogingen tot de data? Komt uw computer niet te warm? Lopen alle processen zoals verwacht?
twocloud-noc.jpg
Een aansluiting op TwoCloud Monitoring zorgt ervoor dat u zich weer kan concentreren op uw eigen core business!
Het TwoCloud Network Center controleert 24/7 de parameters dat het binnenkrijgt van uw netwerk. Uzelf krijgt periodiek een samenvatttingsrapport van al uw toestellen.
managed-antivirus.jpg

Managed Antivirus is TOP !

Mijn antivirus is vervallen! Ik moet een nieuwe aanschaffen! En ja, als ik tijd heb, zal ik hem dan installeren!
Hoeveel dagen op een jaar zijn uw computers niet beveiligd tegen virussen omdat het nieuwe pakket nog niet is geïnstalleerd?
In een bedrijf kan het gewoon niet dat er computers tussen zitten zonder actieve antivirus!

De oplossing hiervoor is TwoCloud Managed Antivirus. Dit vervalt gewoon nooit! Het is een abonnement dat steeds doorloopt totdat u het opzegt.
Bovendien hebt u geen rompslomp om jaarlijks de nieuwe versies te (laten) installeren.
Binnen TwoCloud Managed Antivirus gebruiken we de engine van Bitdefender Pro. Deze business oplossing beschermt uw netwerk tegen alle bedreigingen op het internet, e-mail, en zelfs instant messaging. En zoals bij elk TwoCloud-product, krijgt u periodiek een activiteitsrapport van uw Managed Antivirus.

CLOUD BACKUP & RESTORE

TwoCloud Backup & Restore was het eerste product binnen het TwoCloud gamma en is echt een product dat men kan installeren en vergeten. Immers eens alles correct is ingesteld, mag u er zeker van zijn dat al uw gegevens veilig zijn! De software backupt automatisch en stuurt u dagelijks een backuprapport ter controle.

U hebt telkens 3 kopieën van uw gegevens, zijnde 1 origineel en 2 backups. Er staat één backup lokaal en een tweede in de cloud. De backups zijn steeds volledig geëncrypteerd. U hebt als enige de decryptie-sleutel!
twocloud-backup.jpg
U hebt niet 1 backup, maar 30. De backups van de laatste 30 dagen zijn steeds beschikbaar. Een bewerkt word-document terug zetten in de originele versie van een week geleden is bvb. geen probleem.

Of u nu een ganse schijf moet terugzetten of enkel één enkel bestandje, het is kinderspel!
De gegevens aanduiden en de gewenste hersteldatum en op herstellen klikken.

Kunnen we u helpen? Hebt u een nieuw project?

We zitten graag met u aan tafel om mee te denken, te adviseren en te plannen.

Maak nu een afspraak! Wij brengen ons enthousiasme en 20 jaar ervaring mee.

© 2021 PC-CONNECT bv. Expert in computers, camerabewaking en telefooncentrales